Хванаха млад русенец, шофирал след наркотици за втори път

Момчето е задържано за 72 часа
23 апр 2020 20:23, Ния Христова
27
Хванаха млад русенец, шофирал след наркотици за втори път
Снимка: Pixabay
Задържан е 21-годишен русенец, който е шофирал след употребата на наркотици, съобщиха от полицията в Русе, цитирана от "Монитор".
 
На 22 април около 5,20 часа екип на Първо районно управление спрял на бул. "Липник" лек автомобил "Фолксваген Голф". При проверката полицаите се усъмнили дали водачът не е употребил алкохол или наркотици. Тогава се обърнали към колегите си от сектор Пътна полиция, за да направят тест на шофьора.
 
21-годишният водач на автомобила е тестван с технически средства, които дали отрицателен редултат за алкохол, но положителен за метамфетамин и амфетамин.
 
По-късно става ясно, че това не е първото подобно провинение на младежа. Той и друг път е залавян да шофира след употребата на наркотици. 
 
С постановление на наблюдаващ прокурор 21-годишният е задържан за 72 часа. Работата по случая продължава под ръководството на прокуратурата.
  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
4epa преди 4 години
БРАТА НА ДЕПУТАТ ОТ БСП ГИ ПРОДАВА В РУСЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
21
0
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Трябва да се отнемат в полза на държавата автомобилите на дрогираните шофьори.Докато няма сериозни санкции няма да има спирка...
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМомчето е задържано за 72 часа"===Какво момче бе, той е на 21 г.! Пълнолетен и способен да носи отговорност.за 72 часа зелените ше го направят в ареста муцка бе :)
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младеж на 21 г. от Русе,без име,шофира отново надрусан ,но поне спрян навреме.Явно всички между 18г. и 25 г. трябва да бъдат тествани за наркотици,да видим каква е статистиката.Време е за превантивна кампания срещу шофиране след употреба на наркотици и то сериозна и всички чалга канали възхваляващи разврата като норма на поведение да се ограничат , не да промотират ултраскъпи коли с 20 годишни шофьори и порно гърли.Ферарито с цвят червен остави своето отражение.
18
0
 
11
 
! Отговори
Heh преди 4 години
Поредния 20+ годишен ***, надрусан до козирката и качил се в кола. Нз вече какво поколение ще излезе от тези
17
0
 
14
 
! Отговори
и това... преди 4 години
само 4 дни след тежкия пътен инцидент на булевард "Черни връх"?! Кристиан-2! Това е! И съм сигурна, че такива като тях има много, просто не са ги хванали. Много зле, много...е положението у нас...
16
2
 
10
 
! Отговори
Силвана Герец преди 4 години
Ако в България започнат да съдят престъпниците, наркоманите и корумпираните по бързата процедура за над 20 години затвор, това означава че сме народ. Защото тези хора дори и когато спът са опасни за държавата и за населението.
15
2
 
9
 
! Отговори
Читател преди 4 години
Алоооо,журналиста дето си писал това! Не така!!!Ще пишете както с катастрофата с вашия колега.Значи ако убият журналист-веднага снимки,профили,даже и данни за майка му(за колко се е.е).Давайте веднага снимки,данни.Не само-лицето "х", се дрогирало и карало.Затова сме последни по свобода на словото-заради вас,а не заради ограничения от някого.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закона мисля е до 5бона глоба до 3години без книжка и 1до 3 затвор За повторност.Не съм 100%сигурен четох закона ,но не на скоро.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Момчето е задържано за 72 часа"===Какво момче бе, той е на 21 г.! Пълнолетен и способен да носи отговорност.
12
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Логично е за определени нарушения да се отнема правото за управление ЗАВИНАГИ.Защо обаче това не става е въпрос с повишена трудност...Във всеки случай,никой няма да умре,ако не може да кара кола,особено пък богатите-винаги могат да си наемат шофьор.
11
1
 
26
 
! Отговори
Край преди 4 години
Регистриран наркоман трябва да му се отнеме книжката и ако шофира конфискация на колата без значение чия е.Така обаче се засяга бизнеса на едни хора дето са близки до властта.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега какво? Пак като след първият път - просто ще го пуснат
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В днешно време си бият учителите кой да им налее нещо в тиквите
8
2
 
14
 
! Отговори
4ехльо преди 4 години
абе какви работи слагат в хляба, човек да го е страх да си купи хляб
7
6
 
4
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
И сега понеже сигурно не е дете на милионер и не убил никой проблем няма?
6
0
 
18
 
! Отговори
No coment преди 4 години
Няма кой да им набие мозък в тиквите ей тези 20годишните.
5
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние ги хващаме Боко ги пуска.
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изводът е че ще го хванат и за трети път.
3
1
 
19
 
! Отговори
Баба преди 4 години
Абе той не е такова дете!Добро момче е , винаги поздравява възрастните хора в блока и даже им прави път към асансьора..А преди 10 години ми купи хляб и две кофички кисело мляко.